Περιφέρεια Κρήτης: Σύμβαση για έργα αποκατάστασης δρόμων αξίας 7,9 εκατ. ευρώ

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 7,9 εκ. ευρώ για την κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση κατολισθιτικών φαινομένων και καθιζήσεων οδοστρώματος στην Εθνική Οδό Σητείας-Χανίων» υπέγραψε τη Παρασκευή 07 Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Κρήτης παρόντες ήταν: Ο αντιπεριφερειάρχης τεχνικών έργων Νίκος Σκουλάς, η γενική διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, η προϊσταμένη συγκοινωνιακών έργων Τζούλια Μπαρτολότσι και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «B.K.M. WORKS Α.Ε.» Μανόλης Μπαξεβάνης. .

Η σύμβαση, έχει σαν αντικείμενο τις αναγκαίες επεμβάσεις για την αποκατάσταση σοβαρών για την ασφάλεια των διερχομένων στο  Β.Ο.Α.Κ. προβλημάτων, τα οποία αφορούν υποσκαφές των επιχωμάτων, συνεχώς διευρυνόμενες ρηγματώσεις κατά μήκος του οδοστρώματος, καταστροφή των στηθαίων ασφαλείας καθώς και εδαφικές ή βραχώδεις αστοχίες πρανών. Η παρούσα εργολαβία περιλαμβάνει την εκτέλεση των κατάλληλων αναγκαίων έργων σταθεροποίησης και πλήρους αποκατάστασης της οδού. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου καθορίζεται σε 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα