Το «Εργοληπτικόν Βήμα» είναι η περιοδική έκδοση της ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων), που ιδρύθηκε το 1933 και εκπροσωπεί σε σύνολο άνω του 70% των εργοληπτικών επιχειρήσεων του κλάδου, διαρθρωμένη σε συνολικά 49 συνδέσμους εργοληπτών με έδρες στους Νομούς της χώρας, αποτελώντας την αντιπροσωπευτικότερη Εργοληπτική Οργάνωση της Χώρας σε γεωγραφική διασπορά.

Τα Μέλη της ΠΕΣΕΔΕ είναι Εργοληπτικές επιχειρήσεις ατομικής και εταιρικής μορφής εγγεγραμμένες στο Μητρώο Μ.Ε.Ε.Π. και τεχνικοί εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μ.Ε.Κ. που στελεχώνουν εργοληπτικές επιχειρήσεις.
Ακόμη διαθέτει ευρεία επαγγελματική εκπροσώπηση μηχανικών (Διπλωματούχων ΑΕΙ και Πτυχιούχων ΤΕΙ) κάθε βαθμίδας επιστημονικής κατάρτισης, όλων των ειδικοτήτων και κάθε κατηγορίας και τάξης πτυχίου που δικαιούνται εγγραφής στο Μητρώο Μ.Ε.Ε.Π.

Το «Εργοληπτικόν Βήμα»  εκδίδεται από το 1947, ενώ η αρθρογραφία, την οποία επιμελείται η ΠΕΣΕΔΕ, καλύπτει όλες τις εξελίξεις στον χώρο των Δημοσίων Έργων, όπως νόμοι, υπουργικά διατάγματα, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.

Αποτελεί μία σπουδαία διαφημιστική ευκαιρία για κάθε επαγγελματία του χώρου, ο οποίος συναλλάσσεται και συνεργάζεται με τον τεχνικό κόσμο της χώρας, γιατί διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη της ΠΕΣΕΔΕ – Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Δημοσίων Έργων όλης της Ελλάδας , σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, ακόμη  σε όλες τις Αρχές της Κεντρικής Διοίκησης, αλλά και τις Αυτοδιοικητικές Αρχές   Α’ & Β’ βαθμού, καθώς επίσης και σε κεντρικούς και τοπικούς Οργανισμούς, σε όλη την Ελλάδα. Νομαρχίες, περιφέρειες,  δήμους, νοσοκομεία, δασαρχεία, υπουργεία, σε όλα τα περιφερειακά τμήματα του ΤΕΕ της χώρας ονομαστικά στον δ/ντη της τεχνικής υπηρεσίας και στο τμήμα προμηθειών. 

Μέσα από τη διαφημιστική καταχώριση στις σελίδες του περιοδικού θα κάνετε αισθητή τη παρουσία σας ενώ ταυτόχρονα θα ενημερώσετε για τις παροχές & τις υπηρεσίες που προσφέρετε.  

Επίσης διανέμεται δωρεάν σε επιπλέον αντίτυπα μέσω των περιπτέρων μας στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις της χώρας μας με Πανελλήνιο και διεθνές ενδιαφέρον, ενισχύοντας έτσι την προβολή του κατά τη διάρκεια του έτους.

Αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι το περιοδικό πέραν της έντυπης έκδοσης κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του site της ΠΕΣΕΔΕ www.pesede.gr καθώς και στα social media που διαθέτει η ΠΕΣΕΔΕ σε facebook & twitter, στο www.gobhma.gr αλλά και σε εξειδικευμένους ιστότοπους όπως το www.issuu.com.

Το «Εργοληπτικόν Βήμα»  είναι ένα δυναμικό επικοινωνιακό εργαλείο κορυφαίο σε επικοινωνιακή δύναμη στο χώρο των ειδικών εκδόσεων.,το λαμβάνουν και εταιρείες αποδελτίωσης

  Όλα αυτά εγγυώνται την επιτυχία των στόχων μας που είναι:
 – Η αύξηση της, ήδη, πολύ μεγάλης αναγνωσιμότητας.
 – Η συστηματική προβολή των κλαδικών αιτημάτων των κατασκευαστικών επιχειρήσεων
 – Η βελτίωση της επικοινωνιακής αποτελεσματικότητας.
 – Η διατήρηση της πρωταγωνιστικής θέσης στο χώρο των περιοδικών τεχνικών εκδόσεων.

Το «Εργοληπτικόν Βήμα», ως η περιοδική έκδοση της ΠΕΣΕΔΕ , φιλοδοξεί να υπηρετεί τους διαχρονικούς σκοπούς της Ομοσπονδίας μας, όπως:
«Η συμβολή στην προαγωγή γενικά της εκτέλεσης των δημοσίων και λοιπών έργων της χώρας. Ειδικότερα δε η μελέτη των οικονομικών τεχνικών και οργανωτικών γενικά θεμάτων και προβλημάτων της εκτέλεσης των δημοσίων έργων και η εισήγηση προς την πολιτεία των βελτιώσεων εκείνων που θα εξασφάλιζαν την οικονομική, έντεχνη και γρήγορη εκτέλεση των έργων για το καλό του κοινωνικού συνόλου»
«Η περιφρούρηση της ηθικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας των εργοληπτών δημοσίων έργων»
«Η συγκέντρωση και τήρηση στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με το έμψυχο δυναμικό των εργοληπτών Δ.Ε., του τεχνικού τους εξοπλισμού και τη χωροταξική τους κατανομή στη χώρα, των προγραμμάτων  δημοσίων έργων προς υποβοήθηση του έργου  των αρμοδίων φορέων με  παροχή γνωμοδοτικά, Πληροφοριών, ή προτάσεων»

Η ΠΕΣΕΔΕ μια φορά το χρόνο διοργανώνει το συνέδριο της αλλά και τη συνδιάσκεψη της όπου συμμετέχουν εκπρόσωποι από τους εργοληπτικούς συνδέσμους όλης της χώρας με θεματολογία για τις τρέχουσες και επερχόμενες εξελίξεις για τα Δημόσια έργα και τον Κατασκευαστικό Κλάδο στην Ελλάδα.

Τις δυο αυτές εκδηλώσεις της ΠΕΣΕΔΕ παρακολουθούν  Υπουργοί ή εκπρόσωποι της κυβέρνησης και πολιτικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και παρουσιάζουν θέσεις και απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των Δημοσίων Έργων και γενικότερα στο κατασκευαστικό κλάδο , καθώς και προτάσεις για την βελτίωση του Δημοσίου Έργου ως κοινωνικού αγαθού. 

 Απευθυνόμαστε σε εσάς με την πεποίθηση ότι οι σκοποί, ο προβληματισμός και η θεματολογία και των δυο εκδηλώσεων  αφορούν και απευθύνονται σε ένα κοινό που σας ενδιαφέρει άμεσα. 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση και προσβλέπουμε σε μια αμοιβαία εποικοδομητική και αποδοτική συνεργασία.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση,

για την GOBHMA MON. I.K.E.

Κυριακή Ζαμπάρα

Marketing director

t.:  +30 2108047364

e.:  info@gobhma.gr

fb/tw.: GOBHMA

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα