Εργασίες προστασίας κτισμάτων της Παραλίας Κατερίνης

Ξεκινούν οι εργασίες προστασίας κτισμάτων από τη διάβρωση των ακτών στην Παραλία μετά την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού εκτέλεσης του έργου, από τον αντιδήμαρχο Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Ιωάννη Συμεωνίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Η συμβατική αξία του έργου ανέρχεται 215.000 ευρώ και πρόκειται να υλοποιηθεί στο πλαίσιο των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, ανάπλασης και ανάδειξης της Κοινότητας Παραλίας. Κύριο μέλημα του Δήμου Κατερίνης, είναι η προστασία των δημοτικών υποδομών, καθώς και των περιουσιών των συνδημοτών, δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωάννης Συμεωνίδης.

Ο κ. Συμεωνίδης υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή στην Παραλία, είναι σε εξέλιξη έργα τα οποία θα προστατεύσουν τις περιουσίες των συνδημοτών μας, αλλά και εργασίες που θα αλλάξουν την όψη του παραλιακού μετώπου μας και θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τουρισμού. «Το συγκεκριμένο έργο, έρχεται να προστεθεί σε εκείνα της αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών, της αποχέτευσης ομβρίων προϋπολογισμού 4,6 εκ. ευρώ, καθώς και στο έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Στρατού προϋπολογισμού 511.000 ευρώ», κατέληξε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα