Υπογραφές συμβάσεων στην Π.Ε. Λακωνίας – O προϋπολογισμός

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Ευρώτα, για το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο συντήρησης της οδού Κροκεές – Λάγιο υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε την τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Περιφερειακό Τμήμα Ανάπτυξης για την μελέτη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Η τροποποίηση αφορά στην παράταση ισχύος της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης.

Εξ άλλου, από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα υπογράφηκε η σύμβαση που αφορά στην προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα για την αναβάθμιση του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο γήπεδο Σκάλας, έργο με προϋπολογισμό 188.480 ευρώ.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων της Περιφέρειας στον Δήμο Ευρώτα – ο δήμαρχος του οποίου Δήμος Βέρδος συνυπέγραψε εκ μέρους την προγραμματική για τον δρόμο από τις Κροκεές στο Λάγιο- ανέρχεται σε περίπου 12.000.000 ευρώ.

Παρόντες στην υπογραφή των συμβάσεων ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Νίκων Τζινιέρης και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, καθώς και ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ  Σταύρος Αργειτάκος.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα