Σύμβαση έργου για το ανοιχτό κολυμβητήριο Ξάνθης

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, υπογράφτηκε από τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον πρόεδρο της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. Αθανάσιο Λάπατα, προγραμματική σύμβαση με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών για το έργο: Προμήθεια και εγκατάσταση ανοικτού προκατασκευασμένου κολυμβητηρίου στον Δήμο Ξάνθης».

‘Οπως αναφέρει η δημοτική Αρχή το κολυμβητήριο, που θα γίνει στην περιοχή των Πετρελαιαποθηκών, θα αποτελέσει μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση για την κάλυψη των αναγκών που αφορούν στην εκγύμναση και αναψυχή των δημοτών, στην εκμάθηση κολύμβησης, καθώς και στην αποκατάσταση, μέσω κινησιοθεραπείας στο νερό, ατόμων με αναπηρία, ενώ θα υπακούει στις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το έργο τυγχάνει εξασφαλισμένης χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

«Μετά το άνοιγμα του δημοτικού Κολυμβητηρίου, προχωράμε στη δεύτερη υπόσχεσή μας, με τη σύνταξη μελέτης σε σύντομο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση του ανοιχτού Κολυμβητηρίου. Συνεπείς στον προγραμματικό μας σχεδιασμό, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας, την οποία υπηρετούμε», τόνισε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα