Συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκ ευρώ για έργα στη Λακωνία

Συνολικού προϋπολογισμού 1.209.663,27 ευρώ είναι η μία προγραμματική και οι υπόλοιπες δύο συμβάσεις με αναδόχους τις οποίες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε τη Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη.

“Οσα είχα υποσχεθεί στη Λακωνία, είτε έγιναν πράξη, είτε δρομολογήθηκαν” δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως ό,τι επιτεύχθηκε οφείλεται στις προσπάθειες που έγιναν αυτά τα 4 χρόνια, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους συνεργάτες του στην περιφερειακή Αρχή, τους οποίους και ευχαρίστησε για το έργο που παρήγαν.

Ο περιφερειάρχης υπέγραψε στην Σπάρτη, ειδικότερα, α) προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του ΑΟΤΑ “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε.” για την μελέτη βελτίωσης της εθνικής οδού Σπάρτη – Μυστράς, στο τμήμα Μυστράς – κεντρική πύλη κάστρου, με προϋπολογισμό 110.500 ευρώ, β) σύμβαση με τον ανάδοχο εκπόνησης της μελέτης για το 6ο Δημοτικό Σχολείο και 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης, με προϋπολογισμό 499.163,27 ευρώ, γ) σύμβαση με τον ανάδοχο εκπόνησης της μελέτης για την κατασκευή ισόπεδων κόμβων στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας, με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα