ΠΕΣΕΔΕ: Στο πλευρό των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές – Στη διάθεση της Πολιτείας οι μηχανικοί – εργολήπτες

Επιστολή απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταικούρα, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο με θέμα: «Επιστολή αλληλεγγύης – τεχνικής συμπαράστασης της ΠΕΣΕΔΕ και Μελών – Συνδέσμων της».

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

“Κατά τις τελευταίες ημέρες ο τεχνικός κόσμος και εμείς οι μηχανικοί – εργολήπτες παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τις καταστροφές που προκάλεσε στη χώρα μας το καιρικό φαινόμενο DANIEL, ιδιαίτερα στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Φθιώτιδας, καθώς και οι πρόσφατες πυρκαγιές στη περιοχή του Έβρου.

Με την παρούσα επιστολή, διατυπώνουμε την αλληλεγγύη μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Σας γνωστοποιούμε ότι ως ελάχιστη συνδρομή στο έργο σας η ΠΕΣΕΔΕ θέτει στη διάθεση της Πολιτείας τους μηχανικούς – εργολήπτες μέλη των Συνδέσμων της δύναμής της, οι οποίοι προτίθενται και είναι αποφασισμένοι να παράσχουν τις υπηρεσίες τους σε πάσης φύσεως αναγκαία έργα, επισκευές, συντηρήσεις και εν γένει τεχνικές υπηρεσίες χωρίς το εργολαβικό όφελος.

Εξάλλου, οι εργοληπτικές επιχειρήσεις, από τις πρώτες ώρες της θεομηνίας, ήδη έχουν συνδράμει με τον εξοπλισμό και το προσωπικό τους στις προσπάθειες πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης των καταστροφών που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές και οι τελευταίες πλημμύρες».

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα