ΠΕΣΕΔΕ: Επιστολή διαμαρτυρίας για καταχρηστική είσπραξη κρατήσεων

Επιστολή απέστειλε η  Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΣΕΔΕ) προς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη και τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων Γεώργιο Γεωργίου με κεντρικό θέμα: «Απαράδεκτη και καταχρηστική είσπραξη κρατήσεων που έχουν καταργηθεί από οικονομικές υπηρεσίες αναθετουσών Αρχών».

Η επιστολή αναφέρει: 

«Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Σας ενημερώνουμε ότι, η ΠΕΣΕΔΕ είναι αποδέκτης πολλών καταγγελιών και διαμαρτυριών για την απαράδεκτη και καταχρηστική είσπραξη κρατήσεων που έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια από πολλές οικονομικές υπηρεσίες Αναθετουσών Αρχών, όπως για παράδειγμα κράτηση υπέρ ΤΠΕΔΕ, ΤΥΔΚΥ και ΕΜΠ.

Παρ’ όλες τις επισημάνσεις, διευκρινίσεις και γνωμοδοτήσεις που έχουν κατά καιρούς εκδοθεί, παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες μας, εξακολουθούν να μην συμμορφώνονται προτάσσοντας ως επιχείρημα ότι δεν έχει εκδοθεί από το Υπουργείο σας διευκρινιστική εγκύκλιος.

Σας παρακαλούμε όπως άμεσα επιληφθείτε του θέματος και υποχρεώσετε τις αρμόδιες υπηρεσίες σας να συμμορφωθούν στις ισχύουσες διατάξεις. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα