Νέα αποκλειστική συνεργασία της Υδάτωρ Α.Ε. με την Prime Design Sweden AB

Η Υδάτωρ Α.Ε. με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη και παροχή ευέλικτων λύσεων, επενδύει σε νέα, καινοτόμα προϊόντα, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων διαθέσιμων για ενοικίαση.

Από το Σεπτέμβριο του 2020, εκτός της δυνατότητας ενοικίασης στόλου αντλιών, προσθέτει στα διαθέσιμα προς ενοικίαση προϊόντα της και τους υπερφορητούς πύργους φωτισμού Baselight της Prime Design Sweden AB στην ελληνική αγορά, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την αποκλειστική διάθεση όλων των προϊόντων της εταιρίας για Ελλάδα και Κύπρο.

Η Prime Design δραστηριοποιείται στο χώρο του φορητού φωτιστικού εξοπλισμού και αποτελεί την ιδανικότερη εναλλακτική σε περιπτώσεις επιτόπιου, έκτακτου φωτισμού. Τα προϊόντα “Baselight” αποτελούν τα μόνα αυτόνομα συστήματα LED φωτισμού στον κόσμο που μπορούν να παράγουν 65.000 Lumen χρησιμοποιώντας μόνο 420W.

Παράλληλα η μονάδα ζυγίζει μόνο 35Kg και οι διαστάσεις της περιορίζονται σε 1,2μ ύψος και 30εκ διάμετρο. Κάθε μονάδα διαθέτει 6 φωτιστικά σώματα και ιστό 4,5 μέτρα. Κατά τη χρήση τους επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 75%, ενώ ένα μόνο άτομο μπορεί εύκολα να θέσει το Baselight σε λειτουργία σε μερικά μόνο λεπτά.

Εκτός της ευρείας εφαρμογής τους σε εργοτάξια, κατασκευές και συντηρήσεις οδοστρωμάτων, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις διάσωσης ή ακόμα και σε εκδηλώσεις, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του φωτισμού εξωτερικών χώρων.

Συνδεθείτε τώρα στην ελληνική σελίδα της Baselight στο Facebook (@baselightgreece), για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, χρήσιμες πληροφορίες και εφαρμογές.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της “Baselight” Prime Design, μπορείτε επίσης να απευθύνεστε στα γραφεία της Υδάτωρ Α.Ε. (14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά), τηλεφωνικά στο 21 0801 0002 ή μέσω email στη διεύθυνση baselight@idator.gr

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα