Η Idator συμμετέχει στην Climatherm Energy 2022

Η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στον κλάδο της Ενέργειας, «Climatherm Energy 2022», είναι γεγονός! Με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Climatherm παρουσιάζει για περισσότερα από 30 χρόνια τώρα, τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ θεωρείται πλέον θεσμός για τους επαγγελματίες που σχετίζονται ή δραστηριοποιούνται στους τομείς της Θέρμανσης, Ψύξης, Μόνωσης και Ηλιακής Ενέργειας.

Η IDATOR συμμετέχει στη φετινή διοργάνωση, δίνοντας το παρών πιο δυναμικά από ποτέ, στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, Athens Metropolitan Expo από 25 έως 27 Φεβρουαρίου 2022, παρουσιάζοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιό της στον τομέα διαχείρισης καθαρού νερού και λυμάτων.

 Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα βρίσκεται εκεί, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τις ενεργειακά αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις πληθώρας εφαρμογών, πάντα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Σας περιμένουμε στο Hall 2, Περίπτερο Γ, Δ 45

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα