Η Europa Δημοσιεύει τα EPDs της με στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Η Europa προχωρά με ταχείς ρυθμούς και στην προστασίας του περιβάλλοντος με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης. Στις 27 Ιουνίου δημοσιεύθηκαν οι τέσσερις ξεχωριστές Περιβαλλοντικές Δηλώσεις Προϊόντων (Environmental Product Declarations–EPD’s) που αφορούν σε τέσσερις κατηγορίες προφίλ αλουμινίου:

  • Mill finished / Άβαφο ψυχρό προφιλ
  • Coated / Βαμμένο ψυχρό προφιλ
  • Thermal break mill finished / θερμό άβαφο προφιλ
  • Thermal break coated / θερμό βαμμένο προφιλ

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής της πολιτικής, η Europa διαχρονικά αναπτύσσει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, όπως άλλωστε είναι και το αλουμίνιο σαν υλικό.

Τα EPDs αποτελούν δηλώσεις αναφορικά με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων.

Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στο site του EPDInternational, όπου είναι διαθέσιμες οι νέες πιστοποιήσεις (https://www.environdec.com/library).

Η ανωτέρω δράση επισφραγίζει την πολιτική της Europa ως προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο ενεργειών που αφορούν στη συνεχή βελτίωση παραγωγικής διαδικασίας και εξοπλισμού, καθώς και σε δράσεις εντός του πλαισίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Europa, με τίτλο EUROPA CARES.

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα