Έργα αναβάθμισης αγροτικής οδοποιίας στις Σέρρες

Τη σύμβαση για τα έργα αναβάθμισης της αγροτικής οδοποιίας σε συνολικό μήκος 28 χλμ υπέγραψαν τη Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον ανάδοχο, Νότη Καφεστίδη.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τις οποίες εξασφάλισε ο τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής ύστερα από σχετικό αίτημα, που κατέθεσε ο Δήμος Σερρών.

«Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης σε βασικούς αγροτικούς δρόμους επιλύοντας χρόνια προβλήματα σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Σερρών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης. Πιο συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις αφορούν σε αγροτικούς δρόμους στα τοπικά διαμερίσματα της Κουμαριάς, του Λευκώνα, του Σκουτάρεως, της Πεπονιάς, των Επταμύλων, του Μητρουσίου, των Καλών Δένδρων, της Αναγέννησης, των Σερρών, της Αγίας Ελένης και του Προβατά.

«Μεριμνούμε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας, καλύπτοντας μια σειρά από ανάγκες με άμεση προτεραιότητα τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού του Δήμου Σερρών. Βελτιώνουμε τις υποδομές σε όλο το εύρος του Δήμου μας και στηρίζουμε έμπρακτα τον αγροτικό πληθυσμό. Με προσήλωση στο στόχο μας εξασφαλίζουμε έργα αναγκαία και δίνουμε μόνιμες λύσεις στον Πρωτογενή Τομέα», προσέθεσε ο δήμαρχος Σερρών.

Από τη δική του πλευρά ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, Γιάννης Τουρτούρας τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά, που ο Δήμος Σερρών δαπανά ένα τόσο σημαντικό ποσό για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, κάτι που αναμφισβήτητα καταδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τη συνολική αναβάθμιση του αγροτικού δικτύου και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των κατοίκων στις αγροτικές του καλλιέργειες.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα