Δημοπράτηση του έργου κατασκευής Διοικητηρίου της Π.Ε. Πρέβεζας

Η πολύχρονη προσπάθεια της Περιφέρειας Ηπείρου, αρχικά για την απόκτηση της χρήσης του πρώην στρατοπέδου του Αγίου Ανδρέα από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας και στη συνέχεια για  την έκδοση των απαραίτητων αδειών και κυρίως των γνωμοδοτήσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο  ολοκληρώθηκε με  επιστέγασμα  τη  σημερινή απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής να εγκρίνει τη δημοπράτηση του έργου κατασκευής Διοικητηρίου της Π.Ε. Πρέβεζας, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται σε  € 2.364.160,39.  

«Είναι ένα έργο που ταλαιπώρησε πολύ την Π.Ε. Πρέβεζας, ένα έργο που πέρασε από 40 κύματα», ανέφερε- ανάμεσα στα άλλα- ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, εξηγώντας ότι οι καθυστερήσεις οφείλονταν στην έγκριση των μελετών που έπρεπε να δοθούν από το Κ.Α.Σ.. Πρόσθεσε επίσης ότι η Περιφέρεια Ηπείρου διέθεσε περισσότερες από 200.000 ευρώ προκειμένου να απομακρυνθεί ο αμίαντος από τα κτίρια του πρώην στρατοπέδου.

Παράλληλα με τις διαδικασίες για το Διοικητήριο της Π.Ε. Πρέβεζας προχωρούν και οι αντίστοιχες για το Διοικητήριο της Π.Ε. Άρτας. Σήμερα από την Περιφερειακή Επιτροπή αναδείχτηκε ο τεχνικός σύμβουλος για την εκπόνηση μελετών, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα