Αναβάθμιση της πίστας motocross και αυτοκινήτων 4χ4 στη Μεσοράχη Λάρισας

Την πίστα motocross και αυτοκινήτων 4χ4 στη Μεσοράχη αναβαθμίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας. Πρόκειται να γίνει προμήθεια και εγκατάσταση περίφραξης συνολικού μήκους 1.700 μέτρων για έκταση 102 στρεμμάτων η οποία έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Κιλελέρ. Επιπλέον τοποθετείται αρδευτικό σύστημα και ειδική σχάρα εκκίνησης μοτοσικλετιστών, ώστε η πίστα να γίνει ασφαλής και λειτουργική για τη διεξαγωγή εθνικών και διεθνών αγώνων.

«Σε συνεργασία με το Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε σε έργο που αναβαθμίζει τις υποδομές του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Λάρισα. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού ικανοποιώντας την ανάγκη για έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο αγώνων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα