Στο επίκεντρο ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ) στη Κηφισιά

Εκδήλωση – συζήτηση σχετικά με τα ευεργετήματα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ) και την ανάγκη να εξαιρεθεί ο Δήμος Κηφισιάς από αυτά, διοργανώνεται την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 19:15 στην Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Δημότες καθώς και οι Σύλλογος Προστασίας Κηφισιάς, ΠΥΡΝΑ, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλωνίων και Παραδοσιακού Κέντρου Κηφισιάς, Φιλοπρόοδος Σύλλογος πολιτείας, Συλλογος «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς», Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Κεφαλάρι Κηφισιάς» και Ένωση Φίλων Καστρίου, με τη στήριξη του Δήμου Κηφισιάς, προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συζήτηση.

Πριν τη συζήτηση αυτή, θα προβληθεί η βιντεοσκοπημένη συνέντευξη Τύπου έλαβε χώρα την 25/04/2024 στο κτήριο της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού στην Πλάκα, με θέμα «Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ) και Κηφισιά: Η επιτακτική ανάγκη προστασίας της».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα