Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Δικτύου Οδοφωτισμού Γρεβενών

Με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών, παρέχοντας περισσότερο και οικολογικότερο φωτισμό, υπεγράφη το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαρτίου από τον δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας B.L.S. Γιώργο Μπαμπουκλή, το κομβικό έργο με τίτλο “Ενεργειακή Αναβάθμιση Δικτύου Οδοφωτισμού Δήμου Γρεβενών”, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Τριγώνη και της Αναπληρώτριας Διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών Κωνσταντίας Κωσταρέλα.

Το έργο, προϋπολογισμού 1.553.845,24€, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020 του ΠΕΠ
Δυτικής Μακεδονίας, περιλαμβάνει τη ριζική ανανέωση του δικτύου οδοφωτισμού της πόλης των
Γρεβενών, μέσω της αντικατάστασης των παλαιών λαμπτήρων με σύγχρονα και μη ενεργοβόρα
φωτιστικά σώματα τύπου led, αυξάνοντας θεαματικά την ορατότητα οδηγών και πεζών.

«Διασφαλίζοντας κρίσιμους πόρους υπέρ των δημοτών και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος, η δημοτική μας Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, προχωρά στην τοποθέτηση νέων λαμπτήρων τύπου led χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης, προσφέροντας περισσότερο φως σε δρόμους και γειτονιές των Γρεβενών.

Το νέο αυτό έργο της Δημοτικής μας Αρχής, έρχεται να “κουμπώσει” στην εξελισσόμενη πράσινη στρατηγική εξοικονόμησης ενέργειας που ακολουθούμε, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ) που εκπονήσαμε και υλοποιούμε», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ.Δασταμάνης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα