Ανακατασκευή και Συντήρηση Δρόμων της Πτολεμαΐδας

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή και Συντήρηση Δρόμων Πτολεμαΐδας», ύψους 433.388,83 ευρώ (με Φ.Π.Α.), υπέγραψαν ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και η νόμιμη εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΣ ΙΚΕ» Δέσποινα Γρηγοριάδου.

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου, Νικόλαος Φουρκιώτης.

Ο προϋπολογισμός μελέτης του εν λόγω έργου ανέρχονταν σε 600.000, ωστόσο με την έκπτωση της αναδόχου εταιρείας το έργο θα κατασκευαστεί με το ποσό των 433.388,83 ευρώ

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του ΕΑΠ (Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Τέλους Ανάπτυξης 2012-2016). Αντικείμενο του έργου είναι η καθαίρεση του υφιστάμενου καταστρώματος των οδών και η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα.

Η προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών έχει καθοριστεί σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης του έργου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα