Syskevasia’24: Ραντεβού στις 31 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo

Οι προετοιμασίες για τη SYSKEVASIA’24 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Μόλις 4 μήνες απέμειναν για την έναρξη της καθιερωμένης 18ης Διεθνούς Έκθεσης Συσκευασίας, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024 στο Metropolitan Expo.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι πιο δυναμική και επιτυχημένη από κάθε άλλη χρονιά, με περισσότερους από 220 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, μεταξύ των οποίων και αρκετοί νέοι συμμετέχοντες, αποδεικνύοντας περίτρανα γιατί η SYSKEVASIA αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο του packaging και την εκτυπώσεων.

Η έκθεση θα εκτείνεται σε τρεις αίθουσες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη την απόλυτη εκθεσιακή εμπειρία. Πιο συγκριμένα στην Αίθουσα 2 θα παρουσιαστούν τα υλικά συσκευασίας και το Printing Show, ενώ η Αίθουσα 3 θα φιλοξενήσει μηχανολογικό εξοπλισμό, συστήματα αποθήκευσης, με τους αυτοματισμούς και την ρομποτική να έχουν δεσπόζουσα θέση ώστε να παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις της νέας εποχής.

Για πρώτη φορά, το Hall 4 θα είναι ανοιχτό, δίνοντας έμφαση στη βιομηχανική, λιανεμπορική και χονδρεμπορική συσκευασία, με την ενότητα RETAIL PACK που θα αναδείξει υλικά συσκευασίας και υπηρεσίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου, τεχνολογίες retail, e-commerce και συναφείς υπηρεσίες προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα για την προβολή των τελευταίων καινοτομιών και τάσεων στον κλάδο.

«Η υποστήριξη και η συμμετοχή φορέων που στέκονται δίπλα μας συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια όπως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Χάρτινης Συσκευασίας, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας, η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών, ο Fespa Hellas, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους, η Ελληνική Εταιρεία Logistics και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος ενισχύουν και στηρίζουν την έκθεση με την αφοσίωση και τη συνεργασία τους συμβάλλοντας περαιτέρω στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Σας προσκαλούμε να γίνετε και εσείς μέρος αυτού του κορυφαίου εκθεσιακού γεγονότος και να εξασφαλίσετε έγκαιρα την παρουσία σας, ώστε να επωφεληθείτε από την ευκαιρία για προβολή της επιχείρησής σας σε περισσότερους από 20.000 στοχευμένους επισκέπτες και τη δυνατότητα δικτύωσης με κορυφαίους επαγγελματίες και στελέχη του κλάδου. Μη χάσετε την ευκαιρία να αναδείξετε τις καινοτομίες σας, να συνάψετε νέες συνεργασίες και να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας σε διεθνές επίπεδο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα