το Εργοληπτικόν βήμα της ΠΕΣΕΔΕ και σε ηλεκτρονική μορφή

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω τη νέα μας σελίδα www.gobhma.gr , όπου θα ανεβαίνουν , όλα τα άρθρα αλλά και οι καταχωρίσεις του περιοδικού «Εργοληπτικόν Βήμα» της ΠΕΣΕΔΕ

Είναι βέβαια γνωστό ότι το περιοδικό «Εργοληπτικόν Βήμα» της ΠΕΣΕΔΕ πέραν της έντυπης έκδοσης του κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του site   www.pesede.gr καθώς και στα social media που διαθέτει σε facebook & twitter, αλλά και σε εξειδικευμένους ιστότοπους όπως το public issue.   

λίγα λόγια για το περιοδικό «Εργοληπτικόν Βήμα» αλλά και για την ΠΕΣΕΔΕ

Το «Εργοληπτικόν Βήμα» είναι η περιοδική έκδοση της ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων), που ιδρύθηκε το 1933 και εκπροσωπεί σε σύνολο άνω του 70% των εργοληπτικών επιχειρήσεων του κλάδου, διαρθρωμένη σε συνολικά 48 συνδέσμους εργοληπτών με έδρες στους Νομούς της χώρας, αποτελώντας την αντιπροσωπευτικότερη Εργοληπτική Οργάνωση της Χώρας σε γεωγραφική διασπορά.

Τα Μέλη της ΠΕΣΕΔΕ είναι Εργοληπτικές επιχειρήσεις ατομικής και εταιρικής μορφής εγγεγραμμένες στο Μητρώο Μ.Ε.Ε.Π. και τεχνικοί εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μ.Ε.Κ. που στελεχώνουν εργοληπτικές επιχειρήσεις. Ακόμη διαθέτει ευρεία επαγγελματική εκπροσώπηση μηχανικών (Διπλωματούχων ΑΕΙ και Πτυχιούχων ΤΕΙ) κάθε βαθμίδας επιστημονικής κατάρτισης, όλων των ειδικοτήτων και κάθε κατηγορίας και τάξης πτυχίου που δικαιούνται εγγραφής στο Μητρώο Μ.Ε.Ε.Π..


Εκδίδεται από το 1947, ενώ η αρθρογραφία, την οποία επιμελείται η ΠΕΣΕΔΕ, καλύπτει όλες τις εξελίξεις στον χώρο των Δημοσίων Έργων, όπως νόμοι, υπουργικά διατάγματα, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.


Διανέμεται Δωρεάν :

Στα μέλη της ΠΕΣΕΔΕ – Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Δημοσίων Έργων όλης της Ελλάδας ,

Ακόμη σε όλες τις Αρχές της Κεντρικής Διοίκησης, αλλά και τις Αυτοδιοικητικές Αρχές   Α’ & Β’ βαθμού, καθώς επίσης και σε κεντρικούς και τοπικούς Οργανισμούς, σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης σε επιπλέον αντίτυπα μέσω των περιπτέρων μας στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις της χώρας μας με Πανελλήνιο και διεθνές ενδιαφέρον, ενισχύοντας έτσι την προβολή του κατά τη διάρκεια του έτους.

Το λαμβάνουν και εταιρείες αποδελτίωσης.

Το «Εργοληπτικόν Βήμα» είναι ένα δυναμικό επικοινωνιακό εργαλείο κορυφαίο σε επικοινωνιακή δύναμη στο χώρο των ειδικών εκδόσεων.
 Όλα αυτά εγγυώνται την επιτυχία των στόχων μας που είναι:

  •  Η αύξηση της, ήδη, πολύ μεγάλης αναγνωσιμότητας.
  •  Η συστηματική προβολή των κλαδικών αιτημάτων των κατασκευαστικών επιχειρήσεων
  • Η βελτίωση της επικοινωνιακής αποτελεσματικότητας.
  •  Η διατήρηση της πρωταγωνιστικής θέσης στο χώρο των περιοδικών τεχνικών εκδόσεων.


Το «Εργοληπτικόν Βήμα», ως η περιοδική έκδοση της ΠΕΣΕΔΕ, φιλοδοξεί να υπηρετεί τους διαχρονικούς σκοπούς της Ομοσπονδίας μας, όπως
«Η συμβολή στην προαγωγή γενικά της εκτέλεσης των δημοσίων και λοιπών έργων της χώρας. Ειδικότερα δε η μελέτη των οικονομικών τεχνικών και οργανωτικών γενικά θεμάτων και προβλημάτων της εκτέλεσης των δημοσίων έργων και η εισήγηση προς την πολιτεία των βελτιώσεων εκείνων που θα εξασφάλιζαν την οικονομική, έντεχνη και γρήγορη εκτέλεση των έργων για το καλό του κοινωνικού συνόλου»
«Η περιφρούρηση της ηθικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας των εργοληπτών δημοσίων έργων»
«Η συγκέντρωση και τήρηση στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με το έμψυχο δυναμικό των εργοληπτών Δ.Ε., του τεχνικού τους εξοπλισμού και τη χωροταξική τους κατανομή στη χώρα, των προγραμμάτων  δημοσίων έργων προς υποβοήθηση του έργου  των αρμοδίων φορέων με  παροχή γνωμοδοτικά, Πληροφοριών, ή προτάσεων»

Για να δείτε όλα τα τεύχη πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα