Ημερίδα για τις ευκαιρίες στον κλάδο των ανελκυστήρων

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολογίας Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμάκων (Π.Ε.Τ.Α.Κ.) διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Νέοι και ευκαιρίες στον κλάδο του ανελκυστήρα» την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, με ώρα προσέλευσης 14.30 (διάρκεια ημερίδας 14.30 -17.15), στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα Ilissos), υπό την αιγίδα του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ). Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδειχθούν οι επαγγελματικές προοπτικές και ευκαιρίες για τους νέους στον κλάδο του ανελκυστήρα, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία με ευρύτατη χρήση τεχνολογιών αιχμής.

Στην έναρξη της ημερίδας θα απευθύνουν χαιρετισμό ο υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, κ.  Άγγελος Συρίγος, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), κ. Γιώργος Στασινός, και ο κ. Κυριάκος Φιλίνης, Policy Analyst, Τομέας Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας, ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα ενημερωθούν:

-Για το επάγγελμα του Τεχνικού Ανελκυστήρων και την αυξανόμενη σχέση του με τις τεχνολογίες αιχμής

-Για την έντονη ανάπτυξη που έχει παρατηρηθεί στον τομέα των ανελκυστήρων σε συνδυασμό με την περαιτέρω αστικοποίηση και τη δημιουργία σημαντικών έργων και επενδύσεων στη χώρα μας

-Για το θέμα των αποδοχών του κλάδου και το εργασιακό περιβάλλον. Σημειώνεται ότι οι τεχνικοί ανελκυστήρων, σε σχέση και με άλλα τεχνικά επαγγέλματα, αποτελούν ένα καλά αμειβόμενο επάγγελμα με προοπτικές εξέλιξης και επαγγελματικής ανόδου και με διαρκές αυξανόμενο εργασιακό αντικείμενο. Σήμερα, είναι εγκατεστημένοι περισσότεροι από 425.000 ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες στην Ελλάδα, μετακινώντας καθημερινά 6.000.000 ανθρώπους και αμέτρητους τόνους εμπορευμάτων. Σε αυτό το περιβάλλον, οι εταιρίες του κλάδου, προσφέρουν εκπαίδευση, ασφαλή εργασία και δυνατότητες εξέλιξης

-Για τις προτάσεις των θεσμικών φορέων, αλλά και της Π.Ε.Τ.Α.Κ. για την αντιμετώπιση της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού στον τομέα του ανελκυστήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολογίας Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμάκων (Π.Ε.Τ.Α.Κ.)  και την ημερίδα επισκεφτείτε το http://petak.gr/.

Για το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ.

Μέγας Χορηγός: Minos Elevators Systems

Χορηγοί: Βαλσαμίδης ΑΤΕΑ, KLEEMANN, ΚΟΝΕ, Otis Hellas, STAGER,  LeasePlan

Υποστηρικτές: Doppler, Gand Oil, ΚΑΥΚΑΣ, ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, Metron, PAPPAS Elevators, Sta.Ge HELLAS, Würth Hellas S.A.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα