Ημερίδα πληροφόρησης για τους εργοδότες του κατασκευαστικού κλάδου

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Εργασίας διοργανώνει ημερίδα πληροφόρησης για τους Έλληνες εργοδότες του κατασκευαστικού κλάδου, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής καμπάνιας ευαισθητοποίησης  EU 4 FAIR CONSTRUCTION.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα, Αθήνα, ΤΚ 10557), την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 (ώρες από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 16:15 το απόγευμα) κι έχει ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εργαζομένων και των εργοδοτών, καθώς και τις διοικητικές διαδικασίες που σχετίζονται με την Απόσπαση των εργαζομένων στον κατασκευαστικό κλάδο με τρεις κύριες θεματολογίες:

Α).  την Επιθεώρηση Εργασίας

Β). τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)

Γ) Το εθνικό συντονιστικό γραφείο του δικτύου της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας EURES (που ανήκει στη ΔΥΠΑ)

Επιπλέον θα παρασχεθεί η ευκαιρία να συζητηθούν οι  προκλήσεις και τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου, στο πλαίσιο της κινητικότητας των εργαζομένων στην ΕΕ. Οι κοινωνικοί εταίροι που εκπροσωπούν τους εργοδότες του κατασκευαστικού κλάδου θα συμβάλουν ενεργά στο σημείο αυτό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή και θα έχει επιτόπιους συμμετέχοντες 60 άτομα. Όλες οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην ελληνική γλώσσα.  Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και η προεγγραφή είναι υποχρεωτική.

 Εγγραφές:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Registration_Greek_Event_Posting_Construction

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα