Ημερίδα “Doing Business with Asia”

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 13.00-16.00 στο ΕΒΕΑ, όπου και θα παρουσιασθούν οι αγορές της Ιαπωνίας, της Κορέας, της Ινδονησίας, της Ταϋλάνδης, του Βιετνάμ και της Ταϊβάν.

Ομιλητές θα είναι Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι και στελέχη των Πρεσβειών των χωρών αυτών, οι οποίοι θα δώσουν στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία, θα  επικεντρώσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, αφενός να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις αγορές αυτές και, αφετέρου, όσοι ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν σε Επιχειρηματική Αποστολή, που θα διοργανώσει στην Ασία τον προσεχή Νοέμβριο με αποκλειστικό σκοπό συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_Ημερίδα Ασία_Αθήνα 12_9_22

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_Ημερίδα Ασία_Αθήνα 12_9_22 

Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα