Ανακατασκευή των παιδικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μονής Ν. Ιωνίας στον Ωρωπό

Στον αγιασμό της έναρξης των έργων αποκατάστασης και ανακατασκευής των παιδικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μονής Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος στην περιοχή Σφενδάλη του Δήμου Ωρωπού, τα οποία υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 4.1 εκ. ευρώ, παρέστη ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, του Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα, του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Γ. Βούρου, του δημάρχου Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλου, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση και επανάχρηση υφιστάμενων δομών κατασκήνωσης, οι εγκαταστάσεις της οποίας, βρίσκονται μέσα σε γήπεδο 21 στρεμμάτων και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν περίπου 150 παιδιά.

Οι εργασίες έχουν στόχο να επαναφέρουν τις εγκαταστάσεις/κτίρια στην αρχική τους μορφή, να τα εκσυγχρονίσουν με, κατά το δυνατόν, ήπιες παρεμβάσεις και να τα ενοποιήσουν αισθητικά. Σε κάποια από αυτά θα απαιτηθεί αναδιαρρύθμιση των χώρων ώστε αυτοί να εναρμονίζονται πλήρως με τις σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα