Έργα αποκατάστασης δημοτικών δρόμων στην Αστυπάλαια

Στην υπογραφή Διαβαθμιδικής  Σύμβασης  συνεργασίας προέβησαν  ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Αστυπάλαιας, Νίκος Κομηνέας, βάσει της οποίας η Περιφέρεια θα υλοποιήσει  το έργο «Διαμόρφωση, κατασκευή τεχνικών έργων και ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων στην περιοχή Αγ. Βασίλης και Πρόβαρμα», συνολικού προϋπολογισμού 358.000,00 €.

Βάσει της Διαβαθμιδικής Σύμβασης και στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της προς τους Δήμους της περιοχής ευθύνης της, η Περιφέρεια αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και τις υποχρεώσεις του φορέα υλοποίησης του έργου, λόγω αδυναμίας του Δήμου Αστυπάλαιας,  εξαιτίας της έλλειψης στελεχιακού δυναμικού.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται  στο ποσό των 358.000,00 €  (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου Αστυπάλαιας. Η διάρκεια ισχύος της Διαβαθμιδικής Σύμβασης είναι από την ημερομηνία υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα