Τους δρόμους από Στόμιο προς Ομόλιο και από Συκούριο προς Ευαγγελισμό βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δυο νέα έργα ξεκινούν το επόμενο διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και αφορούν τη βελτίωση του δρόμου που ενώνει το Στόμιο με το Ομόλιο και του δρόμου που ενώνει το Συκούριο με τον Ευαγγελισμό. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις των έργων συνολικού προϋπολογισμού 1.271.000 ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Προβλέπονται εργασίες

  • χωματουργικών,
  • τεχνικών έργων και
  • οδοστρωσίας από το Στόμιο στο Ομόλιο σε συνολικό μήκος 6,3 χλμ της οδού και από το Συκούριο  στον Ευαγγελισμό σε συνολικό μήκος 10,3 χλμ της οδού.

Δυο νέα έργα ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας που αναβαθμίζουν δυο δρόμους οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αυξημένο φόρτο κυκλοφορίας.

  • Το ένα έργο αφορά την αναβάθμιση και συντήρηση του δρόμου που ενώνει το Στόμιο με το Ομόλιο και
  • το δεύτερο έργο αφορά το δρόμο που ενώνει το Συκούριο με τον Ευαγγελισμό

δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή, καθώς έχουμε μια ραγδαία αύξηση στις τιμές των πρώτων υλών. Όλες αυτές οι εξελίξεις έχουν οδηγήσει στην αύξηση του κόστους της κατασκευής των έργων. Τα έργα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρούν κανονικά καθώς και οι εταιρίες που υλοποιούν τα έργα και στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι θεσσαλικές δείχνουν ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας. Ωστόσο όλες αυτές οι αυξήσεις των τιμών δύναται να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στην πορεία των έργων και θα πρέπει να υπάρξει μια ιδιαίτερη μνεία σε αυτή τη διαδικασία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα