Προσφορά ΟΣΕΤΕΕ στους ωφελούμενους για 3η επανεξέταση πιστοποίησης

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕΕ) είναι δικαιούχος του προγράμματος «Κατάρτισης και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον τομέα του Περιβάλλοντος» (mis 5003077) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Οι άξονες του προγράμματος κατάρτισης είναι αρκετά απαιτητικοί και κατά συνέπεια η διαδικασία πιστοποίησης έχει ουσιαστικό χαρακτήρα.

Ύστερα από συνεργασία μας με την ανάδοχο ένωση εταιρειών “ΣΑΡΩΝΙΣ ΑΤΕΒΕ-ΚΕΚ ΔΙΑΣ” βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δίνεται μια ακόμη ευκαιρία στους συναδέλφους μας που ωφελήθηκαν από την κατάρτιση, αλλά απέτυχαν και στην 2η εξέταση πιστοποίησης.

Ευχαριστούμε την ανάδοχο ένωση για αυτήν την επιπλέον παροχή στο πλαίσιο του αρχικού προϋπολογισμού του έργου. Είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους ώστε να αντιμετωπίζουμε προς όφελός τους τα ζητήματα που ανακύπτουν.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της 3ης εξέτασης πιστοποίησης θα πραγματοποιηθούν από τις 23/09/2021 έως τις 07/10/2021.

Θυμίζουμε ότι το Πρόγραμμα έχει τους εξής δύο άξονες:

  • Σύγχρονα Συστήματα Διαχείρισης Στερεών και Υγρών Αποβλήτων
  • Τήρηση Περιβαλλοντικών Όρων σε Έργα και Δραστηριότητες

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι καταρτιζόμενοι του προγράμματος επιμορφώνονται και πιστοποιούνται σε επιμέρους θεματικές ενότητες όπως:

  • Περιβαλλοντικός έλεγχος και συστήματα Πιστοποίησης
  • Τήρηση όρων και κανονισμών σε έργα και δραστηριότητες περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος
  • Διαχείριση και ανακύκλωση στερών αποβλήτων – απορριμμάτων
  • Λειτουργία και συντήρηση συστημάτων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων
  • Συστήματα / εφαρμογές ανακύκλωσης
  • Παρακολούθηση δεικτών, αποδεκτών και ποιότητας υδάτινων πόρων
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα