Κατασκευή νηπιαγωγείου στον Δήμο Γαλατσίου – Το κόστος

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων για το 3ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου, συνολικού προϋπολογισμού 1.34 εκ. ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα & Αττική 2014-2020) και έχει φορέα υλοποίησης τις Κτιριακές Υποδομές (ΚτΥπ Α.Ε). Η υπογραφή της ένταξης του σχετικού έργου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας.

Παρόντες ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ Θ. Γιάνναρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος, ο Δήμαρχος Γαλατσίου και Πρόεδρος ΠΕΔΑ Γ. Μαρκόπουλος, ο Γενικός διευθυντής της ΚΤΥΠ ΑΕ  Θ. Κυριαζόπουλος και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης.

Συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις πρόκειται να χτιστούν σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 923 τμ, σε δύο επίπεδα, υπόγειο και ισόγειο και θα περιλαμβάνουν αίθουσες διδασκαλίας, ανάπαυσης-ένταξης, χώρους υγιεινής, αλλά και χώρους που θα εξυπηρετούν τις απαραίτητες υποστηρικτικές λειτουργίες. Στο υπόγειο θα υπάρχουν οι βοηθητικοί χώροι.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα