Το Εργοληπτικόν Βήμα γιορτάζει την Ημέρα Της Γυναίκας!

Στο τεύχος του Εργοληπτικού Βήματος Νο_137 στρέφουμε το βλέμμα σε εμάς τους ίδιους και διερευνούμε πόσο κοντά είμαστε, ως κλάδος, σε μία συνθήκη ισότητας των φύλων. Ένα θέμα που στο πλαίσιο της προώθησης των κριτηρίων ESG (Environmental, Social and Governance) επηρεάζει και καθορίζει τις αποφάσεις επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Σε έναν κατεξοχήν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως είναι ο τεχνικός κόσμος, κατά πόσο οι γυναίκες έχουν κάνει τι διαφορά; Ποιες είναι οι προκλήσεις που καλούνται να υπερκεράσουν στην επαγγελματική τους πορεία; Πόσες έχουν ξεχωρίσει; Πόσο ενθαρρύνει το σύστημα της Παιδείας την είσοδο των γυναικών σε τεχνικά επαγγέλματα; Σε αυτούς και όχι μόνο τους προβληματισμούς έρχεται να απαντήσει το τεύχος «Γυναίκες στον τεχνικό κόσμο: Το σήμερα & το αύριο» παρουσιάζοντας, παράλληλα, χρήσιμα στοιχεία και γυναίκες που έχουν καταφέρει να ηγηθούν και να εμπνεύσουν.

Διαβάστε το αφιέρωμα «Γυναίκες στον τεχνικό κόσμο: Το σήμερα & το αύριο»
Αυτά και άλλα πολλά άκρως ενδιαφέροντα στο περιοδικό της ΠΕΣΕΔΕ που κυκλοφορεί – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ! Καλή ανάγνωση!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ: ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ & ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα