Έργο αγροτικής οδοποιίας στη Χαλκιδική – Το κόστος

Ξεκινά η διαδικασία υλοποίησης του 1ου υποέργου: «Οδοποιία Αγροτικής Οδού Πορταριάς-Αγίου Παντελεήμονα», της ομότιτλης πράξης του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, της Δράσης 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ η ημερομηνία δημοπράτησης του έργου θα γίνει εντός του Νοεμβρίου 2022.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αγροτικής οδοποιίας ανέρχεται σε 974.800 ευρώ. Σύμφωνα με το ΥπΑΑΤ, με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται η αναβάθμιση, βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός της ήδη διανοιγμένης χωμάτινης αγροτικής οδού, συνολικού μήκους 4.014,40 μέτρων, που συνδέει τους οικισμούς της Πορταριάς και του Άγιου Παντελεήμονα, του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το ελληνικό δημόσιο με ποσοστό 100%. Το έργο χρηματοδοτείται από το μέτρο 4.3.4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α), που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.

Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών, καταναλωτών και πολιτών προς όφελος της ελληνικής περιφέρειας και των αγροτικών περιοχών. Στόχος η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των ελλήνων αγροτών και αλιέων.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα