Δήμος Κιλκίς: Mελέτες για το δημοτικό πρατήριο υγρών καυσίμων

Σε μελετητική εταιρία ανατίθεται η σύνταξη των απαιτούμενων μελετών για την κατασκευή του δημοτικού πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Για το σκοπό αυτό υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Δόμησης Ανέστη Πογέλη και της εταιρίας ‘’Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε. – Σύμβουλοι Μηχανικοί’’. Η ανάδοχος αναλαμβάνει μέσα σε προθεσμία τριών μηνών να εκπονήσει ένα σύνολο μελετών όπως αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, μελέτη ενεργητικής προστασίας υπόγειων δεξαμενών, να προχωρήσει σε αποτύπωση και υπαγωγή στο Ν. 4495/2017 αυθαιρέτων κατασκευών (αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη) καθώς και στην αδειοδότηση των οικοδομικών εργασιών.

Με την ολοκλήρωση του πακέτου των απαιτούμενων μελετών και την ήδη εκδοθείσα άδεια ίδρυσης του πρατηρίου, ο Δήμος Κιλκίς θα είναι σε θέση να προχωρήσει στην δημοπράτηση του έργου, το οποίο θα κατασκευαστεί στο δημοτικό αμαξοστάσιο.

Υπενθυμίζεται ότι στο σκεπτικό της απόφασης της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία δημοτικού πρατηρίου είναι η αυτόνομη διαχείριση καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών του δημοτικού στόλου οχημάτων σε καύσιμη ύλη.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα