Έκθεση Οικοδομή: Ο κατασκευαστικός κλάδος πάνω σε γερά θεμέλια

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, για άλλη μία χρονιά, είναι η σημαντικότερη ευκαιρία για ολόκληρο τον κατασκευαστικό και οικοδομικό κλάδο να συγκεντρώσει τους επαγγελματίες του σε έναν ιδανικό χώρο με σκοπό την επιχειρηματική δικτύωση και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, ένας από τους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας αναδεικνύει τη δυναμική του, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκθετών και την παρουσία χιλιάδων επισκεπτών.

Παρουσιάζοντας μια τεράστια ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας και καινοτομίες, για κάθε στάδιο εργασίας του σύγχρονου επαγγελματία, η έκθεση αποτελεί ένα κέντρο δικτύωσης και ενημέρωσης που ενώνει τον κλάδο και προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις στο εξειδικευμένο κοινό. Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα φιλοξενηθούν σε τρεις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου.

Επισκέπτες και εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες εκδηλώσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και επίσημους φορείς. Με την εκμάθηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών καθώς και των νέων τάσεων στην παγκόσμια αγορά, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ανοίγει δρόμους προς το μέλλον.

Η δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών και η διάθεση των κατάλληλων εργαλείων για την αξιοποίησή τους αποτελούν κεντρικό πυρήνα της ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. Επενδύοντας επιτυχώς στο διεθνή χαρακτήρα της, η έκθεση προσελκύει μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας. Έτσι, ενθαρρύνονται οι διεθνείς συνεργασίες και η ανάπτυξη ενός δικτύου εξωστρέφειας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι μια μοναδική επιχειρηματική εμπειρία που κανείς επαγγελματίας δεν πρέπει να χάσει. Ολόκληρος ο κατασκευαστικός και οικοδομικός κλάδος θα βρίσκεται εκεί.

Για την εγγραφή σας καθώς και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buildexpogreece.com.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα