«Ο κλάδος των κατασκευών στην Ελλάδα: Επανεκκίνηση και προκλήσεις της νέας εποχής» στο ERGO.TEC FORUM 2023

Η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων – ΠΕΣΕΔΕ συμμετέχει στο ERGO.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 1ης διεθνούς έκθεσης ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων, με τίτλο: «Ο κλάδος των κατασκευών στην Ελλάδα: Επανεκκίνηση και προκλήσεις της νέας εποχής» και σας καλεί να το παρακολουθήσετε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, στις 17.30 – 19.30 , στη ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ του εκθεσιακού κέντρου MEC στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301).

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Ανδρέας Γερακάκης – Πρόεδρος ΣΑΤΕΜιχαήλ Δακτυλίδης – Πρόεδρος ΠΕΔΜΕΔΕΜαρία Τσιομπάνου – Πρόεδρος ΠΕΣΕΔΕΓεώργιος Ντούλης – Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΓΜΚωνσταντίνος Καλέργης – Γενικός Γραμματέας ΕΣΒΥΚΚώστας Μακέδος – Πρόεδρος ΤΜΕΔΕΒασίλειος Μπαρδάκης – Πρόεδρος ΣΠΜΕ*Πάρις Χαρλαύτης – Γενικός γραμματέας ΣΠΜΕ

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Για online εγγραφή πατήστε εδώ ή εκτυπώστε και συμπληρώστε την πρόσκληση εναλλακτικά κάνετε εγγραφή στην είσοδο της έκθεσης.

Η «καρδιά» των Εργοταξίων και των Μηχανημάτων Έργων για τρεις ημέρες θα χτυπά στον παλμό της έκθεσης ERGO.TEC! Το περιοδικό «Εργοληπτικόν Βήμα» και η ιστοσελίδα gobhma.gr σας περιμένουν στο περίπτερο Α18! Εκδηλώσεις, ενημέρωση, εποικοδομητικοί διάλογοι και προτάσεις κατά τη διάρκεια του ERGO.TEC Forum φέρνουν ξανά τον κλάδο των κατασκευών και τη βιομηχανία των Μηχανημάτων Έργων στη θέση που τους αξίζει!

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα