Ξεκίνησε η χορήγηση 60 πολυμερών αδειών ΕΔΥΜ για το 2023

Ξεκίνησε η κατανομή 60 πολυμερών αδειών διέλευσης ΕΔΥΜ, για το 2023, στους οδικούς μεταφορείς που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα και πραγματοποιούν διεθνείς οδικές εμπορευματικές μεταφορές για λογαριασμό τρίτων.

Άδεια ΕΔΥΜ λαμβάνουν μόνο οι μεταφορείς που χρησιμοποιούν για διεθνείς μεταφορές φορτηγά αυτοκίνητα τεχνολογίας EURO IV και άνω, με τις αιτήσεις να υποβάλλονται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Η χορήγηση των αδειών, θα γίνει κατ’ αύξοντα αριθμό για τις πρώτες 50 άδειες, σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης δικαιούχων που θα καταρτιστεί κατόπιν αξιολόγησης της αποτελεσματικής χρήσης των αδειών, με βάση τις καταχωρίσεις του βιβλίου δρομολογίων έτους 2022. Οι υπόλοιπες 10 άδειες θα διατεθούν σε μεταφορείς που δεν ήταν δικαιούχοι άδειας ΕΔΥΜ για το 2022, εφόσον αποδεικνύουν ότι διενεργούν τριγωνικές μεταφορές.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από Πέμπτη 3/11/2022 έως και Παρασκευή 2/12/2022 στη Διεύθυνση Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Aναστάσεως 2 – ΤΚ:10191, Παπάγος), ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: dem@yme.gov.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα