Είναι γεγονός! Την Παρασκευή 18 Μαρτίου ξεκινά η 4η διεθνής έκθεση

verde.tec

Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά, με ηχηρά ονόματα του επιχειρείν και ένα πλήρες και δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων η 4η Verde.tec είναι έτοιμη να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 10:00 το πρωί, ξεκινά η 4 διεθνής έκθεση Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος. Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για το περιβάλλον στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 19:00 το βράδυ.

Οι Πράσινες Τεχνολογίες, η Κυκλική Οικονομία και οι Smart Cities θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο, με τους εκθέτες να παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο κόσμος των επιχειρήσεων, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι δημόσιοι οργανισμοί και φυσικά η πανεπιστημιακή κοινότητα θα δώσουν το «παρών», ώστε να αναδείξουν ό,τι νεότερο υπάρχει, να ενημερώσουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν.

Μπορείτε να δείτε τους εκθέτες εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα