Ζημιά στο υπό εκτέλεση έργο στην περιοχή της λίμνης Λάδωνα

«Βιαστικά συμπεράσματα καλό θα είναι να αποφεύγονται» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός σε δήλωσή του αναφορικά με την ζημιά την οποία υπέστη το έργο που εκτελείται στην περιοχή της λίμνης του Λάδωνα:

«Δεν επρόκειτο για μια ‘πρώτη βροχούλα’, αλλά για σημαντική βροχόπτωση και αυτό αποδεικνύεται από την σημαντική διάβρωση που έχει υποστεί το έδαφος -περίπου 2 μέτρα βάθος- που σημαίνει ότι από εκεί πέρασε χείμαρρος.

Το έργο είναι ημιτελές, στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε ολοκληρωθεί η σκάλα και γι’ αυτό επήλθε η πτώση του τοιχίου,  σε μήκος 6 – 7 μέτρων περίπου, έναντι 150 μέτρων του συνολικού τοιχίου.

Η έκταση της ζημιάς είναι πάρα πολύ μικρή, ήδη με εντολή της Τεχνικής Υπηρεσίας έχει επιληφθεί ο εργολάβος για την αποκατάστασή της, η οποία θα λάβει χώρα και θα πραγματοποιηθεί σε 2 – 3 μέρες, με ευθύνη του εργολάβου που θα αναλάβει και το  κόστος. Εάν χρειαστεί, στο συγκεκριμένο σημείο αντιπλημμυρικό έργο θα επιληφθεί η υπηρεσία.

Άρα, λοιπόν, βιαστικά συμπεράσματα καλό θα είναι να αποφεύγονται και από τις πολιτικές παρατάξεις αλλά και από αυτούς που σπεύδουν χωρίς έρευνα να υιοθετήσουν τα καταγγελλόμενα».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα