Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία. Απολογισμός εργατικών δυστυχημάτων έτους 2023

Το 2023 εξελίχθηκε σε μία τραγική χρονιά στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία στη χώρα μας. Οι επαγγελματικές ασθένειες δεν καταγράφονται στην Ελλάδα. Η διαρκής ανεξάρτητη έρευνα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος αποτυπώνει την πραγματική κατάσταση.  Η Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία είναι Θεμελιώδες Ανθρώπινο Δικαίωμα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία.

Στο πλαίσιο αυτό η ΟΣΕΤΕΕ σας καλεί σε Συνέντευξη Τύπου με θέματα

  • -Η αρνητική κατάσταση στην χώρα μας: Τα στατιστικά στοιχεία του 2023
  • -Οι προτάσεις των Συνδικάτων.

Το θέμα θα παρουσιάσει ο  Ανδρέας Στοϊμενίδης, Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία (EU OSHA) και Γραμματέας ΥΑΕ ΓΣΕΕ.

Συγγενείς θυμάτων θα καταθέσουν το δραματικό τους βίωμα και θα μας περιγράψουν το επώδυνο διάστημα μετά την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 στις 13.00 π.μ. στο ΤΜΕΔΕ επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 3-5, Πλ. Κλαυθμώνος, στον 6ο όροφο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο: info@osetee.gr και στο 2108838203.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
 
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα