Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στο Πάρκο Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο

Ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας οι εργασίες ανάπλασης στο εμβληματικό Πάρκο Κολοκοτρώνη που με την ολοκλήρωση τους θα αλλάξει ριζικά η σημερινή εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

Τα συνεργεία του αναδόχου του έργου απομακρύνουν τον παλαιό αστικό εξοπλισμό, προβαίνουν σε παρεμβάσεις που αφορούν τις σωληνώσεις της άρδευσης και του φωτισμού ενώ προχωρούν στις απαραίτητες εργασίες για την εκρίζωση και τη μεταφύτευση δένδρων.

Η ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη αποτελεί ζωτικής σημασίας έργο για την πόλη του Ναυπλίου. Με τις παρεμβάσεις που θα συντελεστούν θα δημιουργηθούν επιπλέον χώροι πρασίνου, με εκσυγχρονισμό των υποδομών μέσα από την εγκατάσταση νέου αστικού εξοπλισμού και κατάλληλου σύγχρονου φωτισμού ενώ έχει προβλεφθεί η οργάνωση των εξωτερικών χώρων του ώστε να αναδεικνύονται και να εμπλουτίζονται οι λειτουργίες τους. Παράλληλα θα υπάρξει έντονη ενίσχυση του φυσικού πράσινου περιβάλλοντος με καθαρισμούς, νέες φυτεύσεις, οργανωμένο δίκτυο άρδευσης ανασχεδιασμός της περιοχής παιχνιδιού και δημιουργία νέων περιοχών θεματικών ανά ηλικία και ανά δραστηριότητα.

Ως δημοτική Αρχή συνεχίζουμε με σταθερά βήματα, σχέδιο και προγραμματισμό να αναβαθμίζουμε κάθε γωνιά του Δήμου. Παρεμβαίνουμε δυναμικά με ουσιαστικά έργα προς όφελος των συμπολιτών μας. Το Πάρκο Κολοκοτρώνη τοπόσημο της πόλης του Ναυπλίου, μετά την ανάπλαση του κάτοικοι και επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν έναν ακόμη αναμορφωμένο, ασφαλή και σύγχρονο χώρο αναψυχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα