Ξεκινά η κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου στη Νεάπολη Λακωνίας

Την Τρίτη 25 Απριλίου στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα, τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κ. Κότσιφα και το Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Θεόδωρου Βερούτη και Νίκωνα Τζινιέρη, η σύμβαση για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στη Νεάπολη, προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το κλειστό γυμναστήριο θα ανεγερθεί σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος, όμορο του συγκροτήματος Λυκείου – Γυμνασίου – ΕΠΑΛ Νεάπολης, Μονεμβασίας, εκπόνησε τη μελέτη και αιτήθηκε τη χρηματοδότησή της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία το ενέταξε στο Π.Δ.Ε.

Το έργο περιλαμβάνει χώρο αθλοπαιδιών, χώρους υποδοχής – κίνησης, αποθήκες, γραφεία γυμναστών και ιατρού, κυλικείο, αποδυτήρια, WC και βοηθητικούς χώρους και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Η ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου θα καλύψει τόσο τις ανάγκες εκγύμνασης των μαθητών των σχολείων και της διεξαγωγής αγώνων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, όσο και τη διεξαγωγή ομιλιών και ποικίλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στη ΔΕ Βοιών.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα