Ξεκινά η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου

Στις 23 Ιανουαρίου 2024 υπογράφηκε η σύμβαση για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: «Η σύμβαση για την «Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου», συνολικού ύψους 5.099.177 € είναι πλέον υπογεγραμμένη, έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ξεκινάνε άμεσα οι οικοδομικές εργασίες, που αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες μέχρι την πλήρη αποπεράτωση του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου, θα υπάρχει και ένας όροφος (ισόγειος από την πλευρά της οδού Ικαρίας) με επιπλέον χώρους προπόνησης αλλά και υπόγειο γκαράζ για την εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπαθειών, μελετών, ετοιμασίας φακέλων, εγκρίσεων, αδειών, διεκδικήσεων χρηματοδότησης και πολλών πολλών ακόμα, μέχρι να υπάρξει το αποτέλεσμα αυτό που γέμισε τη Δημοτική αρχή με μεγάλη χαρά και περηφάνια!

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο, καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που καλύπτει εξολοκλήρου τη δαπάνη για το έργο.Περισσότερα καλά νέα και έργα για την πόλη του Αλίμου έρχονται μέσα στο 2024».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα