ΒΟΑΚ: Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Προσωρινός Ανάδοχος για τη κατασκευή του τμήματος Χανιά – Ηράκλειο

Σε τροχιά υλοποίησης πλέον μπαίνει η κατασκευή του του έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Βόρειου Οδικού άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα Χανιά-Ηράκλειο», καθώς η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ο προσωρινός ανάδοχος.

Σύμφωνα με την απόφαση με θέμα: « Έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ Εξέτασης των Φακέλων Γ’ (Οικονομικής Προσφοράς) των Διαγωνιζομένων της Β΄ Φάσης του Διεθνούς Διαγωνισμού – Υποβολή Δεσμευτικών Προσφορών -για την ανάθεση της Σύμβασης Παραχώρησης του έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Βόρειου Οδικού άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα Χανιά-Ηράκλειο», ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου και Δεύτερου στην Κατάταξη Διαγωνιζόμενου» , η οποία αναρτήθηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου στη Διαύγεια, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έλαβε βαθμολογία 1, το σχήμα ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ βαθμολογία 0,965 και τρίτη ήρθε η κοινοπραξία ΑΒΑΞ-EGIS-MERIDIAM με βαθμό 0,799.

Για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής, θα πρέπει να οριστικοποιηθεί ο προσωρινός ανάδοχος – με τη διαδικασία της ολοκλήρωσης του ελέγχοςυ των φακέλων οικονομικών προσφορών, την έκδοση του σχετικού πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και τέλος την απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής επί του πρακτικού.

Ακολουθούν οι διαδικασίες οριστικοποίησης των συμβατικών εγγράφων, ανάδειξης οριστικού αναδόχου, προσυμβατικού ελέγχου νομιμότητας και έγκριση σύμβασης παραχώρησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Τέλος θα υπογραφεί η σύμβαση, η οποία θα επικυρωθεί και στη Βουλή.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα