Τρία νέα έργα σε Δράμα και Ροδόπη – Τι αφορούν

Τις συμβάσεις για τρία νέα έργα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνολικού προϋπολογισμού 2,6 εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε με τις αναδόχους εταιρείες ο περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος. Τα δύο έργα αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας ενώ το τρίτο στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Δράμα

Το πρώτο έργο αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία περιοχών στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου. Είναι προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και προβλέπει τη συντήρηση και την αποκατάσταση τμημάτων στους χειμάρρους Βαθυτόπου – Κάτω Βροντούς και Κάτω Νευροκοπίου.

Το δεύτερο έργο είναι προϋπολογισμού 837.000 ευρώ και αφορά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου στον Δήμο Προσοτσάνης:

  • Προσοτσάνη – Μικρόπολη – Κάτω Βροντού
  • Δρόμο προς Χαριτωμένη
  • Δρόμο προς Μικρόπολη
  • Φωτολίβος – Καλός Αγρός
  • Φωτολίβος – Συμβολή

Ροδόπη

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 983.000 ευρώ το οποίο προβλέπει διαγραμμίσεις σε τμήματα του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου, συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων περίπου.

Όσον αφορά το εθνικό δίκτυο, εργασίες θα γίνουν στα τμήματα Κομοτηνή – όρια Νομού Έβρου και Κομοτηνή – όρια Νομού Ξάνθης, ενώ όσον αφορά το επαρχιακό δίκτυο, έμφαση θα δοθεί σε τμήματα που παρουσιάζουν αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα