Το ΤΕΕ – ΤΚΔΘ βραβεύει και φέτος τα παιδιά των μηχανικών

Με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση της αριστείας το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος βραβεύει τα παιδιά των Μηχανικών που πέτυχαν το 2023, μέσα από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παράλληλα και στο ίδιο πλαίσιο αναγνώρισης και υποστήριξης το ΤΕΕ – ΤΚΔΘ θα βραβεύσει και τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που αρίστευσαν την περσινή χρονιά.

Πρόκειται για μια εκδήλωση – θεσμό για το ΤΕΕ – ΤΚΔΘ που πραγματοποιείται και φέτος και καλωσορίζει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στη νέα, δημιουργική σελίδα της ακαδημαϊκής τους ζωής αλλά και ενθαρρύνει τους μαθητές να τους ακολουθήσουν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα (Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου 2, Λάρισα).

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα