Το Εργοληπτικόν Βήμα στο 6ο Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών – ITC 2023

Το παρών στο 6ο Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών – ITC 2023 θα δώσει το περιοδικό «Εργοληπτικόν Βήμα».

Το 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών –ITC 2023, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών. Στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα διαδικτυακά πάνελ.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (μεγάλα έργα, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, έργα πόλης, αναπλάσεις, επενδύσεις και χρηματοδότηση έργων), ενώ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση για το «ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022» που αφορά στην επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας έως τον Πειραιά και η βράβευση για το «ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2012-2022» που αφορά στην Λιγνιτική Μονάδα “Πτολεμαΐδα 5”.

Αντίστοιχα, στις 19 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ» για το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

 
 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα