Το έργο ανάπλασης στην Στούπα επί τάπητος

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προήδρευσε τη Δευτέρα 10 Απριλίου σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, αντικείμενο της οποίας αποτέλεσε το έργο βελτίωσης του παραλιακού δρόμου στον οικισμό της Στούπας, της κοινότητας Νεοχωρίου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων – δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης -, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και της ΕΥΔΕΠ- εξετάστηκε, ειδικότερα, η εξέλιξη του εν λόγω έργου δαπάνης 700.000 ευρώ που υλοποιείται στο πλαίσιο της ΟΧΕ Μάνης, συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και δικαιούχος του οποίου είναι ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Το εν λόγω έργο προβλέπει την βελτίωση και ανάπλαση του παραλιακού δρόμου της Στούπας, μήκους 422 μέτρων περίπου, με αποξήλωση όλων των υλικών, των πεζοδρομίων, των υφιστάμενων κρασπέδων και ρείθρων.

Όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη, το έργο εξελίσσεται μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του ερχόμενου Μαΐου, ενώ το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου δεν θα γίνονται εργασίες, με την αυστηρή προϋπόθεση ότι ο υπό ανάπλαση χώρος θα πρέπει να είναι απολύτως ασφαλής και λειτουργικός το πιο πάνω τετράμηνο.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα