Το 1ο Συνέδριο Καταστημάτων και Έκθεση Εργαλείων & Οικοδομικών Υλικών έρχεται στη Τεχνόπολη

«Το μέλλον της Παραδοσιακής Αγοράς»: Προκλήσεις και Ευκαιρίες Οι αναγκαίες προσαρμογές στις οποίες οφείλουν να προβούν τα παραδοσιακά σιδηροχρωματοπωλεία, θα βρεθούν στο επίκεντρο του 1ου Συνεδρίου Καταστημάτων & Έκθεση Εργαλείων & Οικοδομικών Υλικών, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το συνέδριο με τίτλο «Το μέλλον της Παραδοσιακής Αγοράς», διοργανώνεται από την Karydakis Media, και απευθύνεται αποκλειστικά στην Παραδοσιακή Αγορά του Σπιτιού και του Κήπου: σιδηροχρωματοπωλεία & είδη κιγκαλερίας – εργαλεία – μηχανήματα κήπου – χρώματα – δομικά υλικά – φυτώρια – γεωπονικά και αγροτικά προϊόντα – εξοπλισμός βελτίωσης και διαμόρφωσης κατοικίας και κήπου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για τους εκπροσώπους των παραπάνω καταστημάτων και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων δεν επιτρέπεται η είσοδος σε εκπροσώπους προμηθευτών του κλάδου. Εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου Συνέδριου Καταστημάτων & Έκθεση Εργαλείων και Οικοδομικών Υλικών. Περιλαμβάνει κορυφαίους ομιλητές και στελέχη με σημαντική εμπειρία και γνώση της αγοράς, οι οποίοι θα παρουσιάσουν πρακτικές και λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τη λειτουργική καθημερινότητά κάθε παραδοσιακού σιδηροχρωματοπωλείου.

Παράλληλα με το Συνέδριο, σε ξεχωριστή αίθουσα, θα λειτουργεί έκθεση εργαλείων και οικοδομικών υλικών με περίπτερα προμηθευτριών εταιρειών. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, καθώς και αναζήτησης νέων συνεργασιών και ενημέρωσης των εμπόρων για ό,τι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί στην αγορά. Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν εδώ και στο 210 6852826.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα