ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions: Νέο εργαλείο για τη χρηματοδότηση των μηχανικών

Έχοντας ως βασική αποστολή του, τη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης για τον Τεχνικό Κόσμο της χώρας, το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) δημιουργεί νέες δυνατότητες, για την ενίσχυση της ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου.

Μέσω της θυγατρικής εταιρείας «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions», είναι σε θέση να παρέχει, άμεσα, γρήγορα και ψηφιακά, δυνατότητες χρηματοδότησης, με σκοπό την διευκόλυνση της ανάληψης έργων, αλλά και τη διασφάλιση της έγκαιρης περαίωσή τους.

Η ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions σχεδίασε και προσφέρει ένα καινοτόμο εργαλείο, το οποίο βασίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Ευρωπαϊκού πλαισίου μικροχρηματοδοτήσεων και απαντά αποφασιστικά στις ανάγκες των επιχειρηματιών – μηχανικών, για απρόσκοπτη πρόσβαση σε λύσεις ρευστότητας, τη στιγμή που τη χρειάζονται.

Μάλιστα, προβλέπεται η δυνατότητα συνδυασμού της χρηματοδότησης και με δανειοδότηση από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ), προκειμένου να καλύπτονται ακόμη μεγαλύτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος επισημαίνει: «Η διαρκής προσπάθειά μας στοχεύει στην παροχή ουσιαστικών λύσεων τόσο σε ό,τι αφορά στην εγγυοδοσία, όσο και στην κάλυψη των πιστοληπτικών αναγκών των μηχανικών. Οι συνάδελφοι Μηχανικοί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στη ρευστότητα που παρέχει το Ταμείο, με λίγα μόλις «κλικ» από τον υπολογιστή ή και το κινητό τους».

Με σκοπό την ενημέρωση των επαγγελματιών Μηχανικών, το ΤΜΕΔΕ, σε συνεργασία με τα Περιφερειακά Τμήματα του ΤΕΕ και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ), οργανώνουν κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων ανά την Επικράτεια.

Στις εκδηλώσεις αυτές στελέχη της «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions» και της ΕΑΤ παρέχουν πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τα εργαλεία χρηματοδότησης και τον τρόπο που οι μηχανικοί μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά. Για το λόγο αυτό διενεργείται χορήγηση δανείου σε πραγματικό χρόνο.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων είναι:

  • Τρίπολη 23/2/2024
  • Βόλος 1/3/2024
  • Λάρισα 14/3/2024
Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα