ΤΜΕΔΕ: Λάθος ανάρτηση προσαρτήματος στο ΓΕΜΗ

Μια ανάρτηση προσαρτήματος στο ΓΕΜΗ που έγινε κατά λάθος και αφορά άλλη εταιρεία περιήλθε σε γνώση της διοίκησης της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, η οποία και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με αυτήν, έχει κατατεθεί αίτημα στο ΓΕΜΗ προκειμένου να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο προσάρτημα από τις οικονομικές καταστάσεις της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Στη διοίκηση της «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions», του πρώτου αδειοδοτημένου φορέα μικροχρηματοδοτήσεων στην Ελλάδα, περιήλθε εις γνώσην της μια εκ παραδρομής ανάρτηση προσαρτήματος στο ΓΕΜΗ.

Συγκεκριμένα, στον κωδικό αριθμό καταχώρησης που βρίσκονται αναρτημένα όλα τα στοιχεία και οι οικονομικές καταστάσεις του φορέα, εμφανίζεται λανθασμένα ένα προσάρτημα το οποίο αφορά σε άλλη εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την ορθή ενημέρωση του κοινού, η ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions δηλώνει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του έχουν καταθέσει αίτημα στο ΓΕΜΗ προκειμένου να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο προσάρτημα από τις οικονομικές καταστάσεις της.

Με βάση το κανονιστικό πλαίσιο που ισχύει, τα οικονομικά στοιχεία του φορέα μικροχρηματοδοτήσεων του ΤΜΕΔΕ για τη χρήση 01/01/2022 – 31/12/2-22022 βρίσκονται αναρτημένα στο ΓΕΜΗ (αριθμός καταχώρησης 3887402) από τις 16/11/2023, είναι ανοικτά και στη διάθεση του κοινού.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα