Συντήρηση και Λειτουργία της Σήραγγας Τυμφρηστού

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και Λειτουργία της Σήραγγας Τυμφρηστού για τα έτη 2024-2025» και με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 451.281,88 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι:

  • Η συντήρηση και η αποκατάσταση όλων των βλαβών των Η/Μ εγκαταστάσεων, καθώς και η σταδιακή αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων της σήραγγας με LED.
  • Η διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού σε 24ωρη βάση, για την παρακολούθηση και διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της σήραγγας Τυμφρηστού. Η παρακολούθηση της λειτουργίας αυτών θα γίνεται καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες με την 24ωρη παρουσία τεχνικού προσωπικού στο Κέντρο Ελέγχου της σήραγγας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός δήλωσε: «Διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της σήραγγας Τυμφρηστού, που ενώνει τις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας και Ευρυτανίας με νέα σύμβαση που προβλέπει την αποκατάσταση φθορών, αλλά και των λαμπτήρων της σήραγγας.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα