Σύνταξη μελετών για την αποκατάσταση γεφυριών της Αρκαδίας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε δύο συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ως προς την τεχνική υποστήριξη της διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας, στο πλαίσιο σχετικής προγραμματικής σύμβασης με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών αποκατάστασης για γεφύρια της Αρκαδίας, η οποία έχει υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας και του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.”

Ειδικότερα, η μία από τις πιο πάνω δύο συμβάσεις παροχής υπηρεσιών αφορά στην εκπόνηση εργαστηριακών δοκιμών και ερευνών καθώς και στη σύνταξη έκθεσης αξιολόγησης των γεφυρών στο Καστρί και την Δαβιά, ενώ αντικείμενο της δεύτερης αποτελεί η συλλογή και επεξεργασία στοιχείων για την αποκατάσταση της γέφυρας στο Καστρί – και συγκεκριμένα, τον έλεγχο στατικής επάρκειας, τις μελέτες επεμβάσεων και αποκατάστασης, φωτισμού και ανάδειξης, όπως και την σύνταξη των τευχών δημοπράτησης.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα