Συνέδριο Energyin Buildings – North Hellas – Παρούσα η Πλευσις Μονωτική

H Πλευσις Μονωτική, υπερήφανος Χορηγός του Ελληνικού Παραρτήματος της ASHRAE ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στο συνέδριο Energyin Buildings – North Hellas, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024,στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη.   Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες πάνω σε θέματα :  Ποιότητας Εσωτερικού Αέρα, Sustainability & Decarbonization, Ενεργειακή Αναβάθμιση Βιομηχανικών συστημάτων HVAC καθώς επίσης θα παρουσιαστούν θέματα αναφορικά με την σπουδαιότητα της Συντήρησης σε σχέση με την Λειτουργία και  την Οικονομικότητα των Εγκαταστάσεων.

ΕΔΩ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Διακεκριμένοι Ομιλητές της ASHRAE από την Σερβία όπως ο Prof. MarkoIgnjatović, Associate Professor University in Niš, Faculty of Mechanical Engineering, από τον Λίβανο όπως ο Samir Traboulsi, Ph.D., P.Eng. FASHRAE και από τη Βραζιλία όπως η Juliana Pellegrini L. Trigo DL ASHRAE / Director Studio Symbios θα παρευρεθούν στο Ξενοδοχείο Νικόπολις για να παρουσιάσουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης την πορεία της σύγχρονης έρευνας στο Βιοκλιματικό Κτίριο μηδενικής NET κατανάλωσης και συναφή θέματα.   Παράλληλα θα διεξαχθεί Workshop πάνω στις βασικές αρχές του LEED, κάτι που απασχολεί πολύ έντονα τον μελετητικό και τεχνικό χώρο τον τελευταίο καιρό. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν, απαιτείται εγγραφή.

Ημερομηνία :  Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Τοποθεσία : Hotel Nikopolis Thessaloniki,  Ασκληπιού 16-18, Θέρμη 555 35

Ώρες : 09:00 – 18:00

Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα